fredag 16 augusti 2013

Och dom vekaste fåglarna Som aldrig vågade flyga Nu flyger dom ur mitt huvud


3 kommentarer:

 1. och hur jag tycker om det här hos dig! tycker om den där damen också. minns ej vad hon hette..men i så många fina filmer med djup och känsla. och de där fåglarna. de finns hos mig med. aktiverade. sanningar som behövs..att lyssna till..att säga i finaste form..
  önskar du ville kika in och tipsa mig lite. när du har tid och lust. har precis börjat få tillbaka inredningslusten. men sådant jag tänkt har inte alltid passat som jag ville(ler) men det får växa allt det där som jag tänker det..
  men jag tycker om det här. allt som du har omkring dig ..och dig!

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Visst är det något speciellt med fåglar..jag håller med. Men inredningslusten försvann med sommaren, eller hur. Tänker att allt som man tycker om behöver inte alltid "passa" med det andra man har omkring sig. Det gör det ändå, eftersom man en gång valde det. Tycker om det hos dig med, och dig! Förresten har jag paket till dig som jag ska få iväg...

  kram!

  SvaraRadera
 3. Åååh...!!! såg inte detta förrän nu! oj vad fint..ser fram emot. tycker om brevbärare...funderar om jag kanske skulle bli en..(ler) blir så glad nu..!

  kramar Lycke

  SvaraRadera