lördag 31 augusti 2013

I get weak I get weary I miss sleep I get moody I'm in thoughts I write songs I'm in love I walk on


7 kommentarer:

 1. Hej! Jag tittar in här ganska ofta, tycker så mycket om dina bilder och ditt vackra hem. En fråga har jag, vad heter tapeten som syns bla i ett sovrum (?) ljus blå grå botten och stora jlusrosa och mörkrosa (typ) fluffiga blommor... har letat bland Morisay mapparna i tapetaffären men hittade den inte. //Sanna

  SvaraRadera
 2. Tack! Vad glad det gör mig! Tapeten i sovrummet är en Morris och heter chrysanthemum. Vi beställde vår från Engelska Tapetmagasinet.
  Ha en fin onsdag.

  SvaraRadera
 3. käraste vännen min !!! blev så innerligt glad när ditt brev damp ner på min farstubro! jag tyckte så mycket så mycket om dina 8 saker om dig..så vackra, så talande, och så mycket jag kunde känna igen i mig själv. kanske inte riktigt lika mycket anglofil, och inte kejsarsnitt, men resten..åh..jag uppskattar så ska du veta! och fjädrarna. hade nästan glömt men blev hjärtans glad. men det var ju jag som bad dig (ler) så nog måste jag få betala dig för dem. de var verkligen så underbart fina och passade som handen i handsken med inredningen i vardagsrummet som den är nu när mycket går mot brunt och guld..grått..
  helt fantastiskt fint! ska hitta vas till dem och fotografera...
  och nu har jag din adress också. bra för mig som vill skicka dig något när det uppenbaras för mig..

  många långa kramar om, Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir att du uppskattar! Det var så lite..och du behöver absolut inte betala för det. Ser fram emot att få se vad du gör med dem, fjädrarnna ... tror de kommer passa så fint hemma hos er. Tycker mycket om de dova jordfärgerna just nu. Kanske är hösten.

   Kram fina Lycke

   Radera
 4. och texten här ovan. kändes som jag så ofta kan känna (ler) dessa underbara krukor och patio..grönskan hos dig. alltid älskat grönska, precis som du verkar göra. om kvällarna brukar jag få en inre bild av en väldigt grön och frodig entré i sekelskiftesstil, gruset under mina fötter. gör mig lugn och samtidigt hänförd...drömmarna, vet inte var bilden kommer ifrån..

  kram igen, Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det något speciellt med grönska. Kanske är därför jag varit så upphakad på färgen grön så länge nu. Den där drömmen...jag tänker brittiskt kostymdrama :) anglofil som jag är. Hur som helst så låter den vacker. KRAM

   Radera
 5. HI!
  I love those "cabbage" flowers ;)
  lovely pics


  http://homesalehome.blogspot.pt/

  SvaraRadera