söndag 3 februari 2013

When the wind blows and the rain feels cold With a head full of snow, with a head full of snow


4 kommentarer:

 1. Hej fina i snöstormen! ja, den har vi här igen i allafall :) tycks som om all snö kommer nu efter Jul! tycker mycket om bilderna. jag kan se dig i kläderna som hänger..tycker om det bruna, ljusa, ljusrosa ..känslan av jord och lätthet, det är du kanske ? som jag tänker det fast mycket mer..
  glad du blev glad för utmaningen! jag brukar själv inte hoppa på särskilt många, men den här tyckte jag kändes rätt i tid, så gör det om det känns rätt, du vet :)
  och du! jag älskar dessa bruna glasflaskor, har också en fascination för dessa! och med fjäder i! ångar fortfarande ner tapeter, så jag ska vara försiktig i införskaffandet. måste se det på plats du vet. och nyuppsatta tapeter är ju en sak för sig (ler)

  kramar om och hoppas du har en fin kväll, en måndag, i februari..

  ¨Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här snöar det också just nu..men vårljuset är på väg, det känner jag! Vad fint..jord och lätthet. Jo, det kanske är jag. Jag är född i ett jordtecken och lätthet, gärna. Även om jag kan vara tungsint så är jag mer lätthet ändå, innerst inne. Jag tycker om att klä mig i beige..i alla nyanser!
   De där bruna glasflaskorna..de har något gammalt över sig på ett bra sätt som jag tycker om. Svårt att förklara men jag vet att du förstår vad jag menar. Vad spännande med tapeterna. Det är något alldeles speciellt med nyuppsatta tapeter. Det tar tid att känna in vad de ska prydas med sen.
   Ha en fortsatt fin vecka, Kram<3

   Radera