tisdag 26 februari 2013

People are strange when you're a stranger

5 kommentarer:

 1. Tack! Det gör jag med :) fin helg till dig!

  SvaraRadera
 2. Jaa, underbara färger, och den där tidningen ropar lite på mig också..! tack för dina ord hos mig, blir alltid lika lycklig när jag ser att du kikat in..! och om landet ja..här är nästan som på landet, men bara ca 2 kilometer in till stan...en stadsdel men mer som en liten by är det med många gamla arbetarbostäder som hörde ihop med järnverket en bit härifrån...så det känns som på landet och det tycker jag med så mycket om..! och ja, tavlorna visst blir de bra här!!! måste bara få upp dem på väggen, ta sig tid :) idag jobb på sovrummet igen när nu Liten sover..

  sänder kramar till dig, Lycke

  SvaraRadera
 3. Vad roligt det ska bli att få se var tavlorna hamnar tillslut! Det låter verkligen vackert där ni bor...vårt kvarter består också av gamla arbetarbostäder, landshövdingehus i trä. Tror de som en gång i tiden arbetade nere i hamnen till stor del bodde här i området. Får mig att känna mig ännu mer som hemma här :) Hoppas du fått tid till att jobba i sovrummet och att du känner dig nöjd! Och tack själv för alla dina fina ord här hos mig. Betyder så mycket.

  Stor kram <3

  SvaraRadera
 4. Landshövdingehusen i Majorna är så vackra. En gång i tiden bodde jag själv i en liten etta i Sandarna. Minns den fina känslan när spårvagnen rullade förbi era hus på vägen hem...
  En skön vår till dig!
  /Christel

  SvaraRadera