måndag 20 januari 2014

Vem vet hur länge vi har varandra.Lately on Instagram

5 kommentarer:

 1. åh..vilka underbara bilder. magiska, och känslan. de sanna orden. vem vet egentligen, men visst skrämmer det att tänka..
  Är det också din. den rödhårige jag skymtar vid datorn..?
  Här har varit mycket och jag vet inte varför egentligen. en oro om natten. tänkte det var kylan igår. tänker det är annat en annan dag. vem vet..men man vet ju att det går över. en sak man lärt sig med tiden. att förr eller senare..

  kram min vän, Lycke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack min vän.Ja, förr eller senare går de över..de där dagarna med oro. Tungt att ta sig igenom bara. Känner så väl igen den där känslan av att det är mycket utan att veta varför. Jag hoppas du känner dig bättre. Det känns att dagarna blir ljusare nu tycker jag. Är inte längre mörkt när vi går till skolan på morgonen. Kram <3

   Radera
 2. Love your sink..green tiles and mirror over the sink. And your little redhead? she is darling... It is all so very nice. What country are you?

  SvaraRadera
 3. Thank you Roberta! I live in Gothenburg, Sweden.

  SvaraRadera
 4. Åh vilka underbara köksdörrar! Jag älskar pardörrar och önskar så att jag kunde ha sådana i mitt hus men tyvärr finns det inte möjlighet till det :-( . Jag får titta på dina istället och drömma lite.....
  Ha en finfin dag!

  SvaraRadera