tisdag 8 oktober 2013

Och akta dig för människor (För människor gör en illa om dom kan) Och var försiktig du har mitt liv i din hand6 kommentarer:

 1. Vet inte om jag kommenterat här någon gång, men har tittat in här lite nu och då och gillar verkligen er fantastiska lägenhet. Och så såg jag dina tunnelbaneböcker, och undrar vad det är för några? Ser ju ut som något man vill läsa, när man går och är lite London-nostalgisk sådär som jag är varje höst.
  Kram/Sarah

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du kikar in här lite nu och då!
  Det är penguin books som har släppt tolv böcker för varje tunnelbanelinje i London, i samband med att London underground firar 150 år. Varje bok är skriven av olika människor som skriver om sina tankar och upplevelser kring just "sin" tunnelbanelinje. Finns att beställa hos exempelvis Adlibris. Ett måste för varje London-nostalgiker!

  Kram och ha en fin onsdag

  SvaraRadera
 3. ååh fina! så lite jag hunnit vara här! allt som rusar. och jag packar saker till tradera. behov att rensa rensa..göra sig helt och hållet ren. fint och vackert dov känsla här. jag har ett litet paket till dig som kommer när tiden möter upp i farstun..

  många kramar Lycke

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! är inne och reser bland allt ditt vackra igen! Blev ilsket magsjuk och ligger till sängs fast jag inte tycker jag har tid..! fast jag hann skicka något litet till dig innan det. Har det hunnit fram ?

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 5. Jag skickade det redan i helgen och blev inte sjuk förrän igår så det finns alldeles säkert ingen smitta med. dessutom packade jag allting innanför prasselpappret redan för en månad sedan. bara så du inte blir orolig (ler)

  kram igen Lycke

  SvaraRadera
 6. Åh din stackare. Fy! Nu när jag kom hem så hade jag fått en avi från posten så imorgon hämtar jag ditt paket :) tack, vad du är fin. Ser fram emot att få se innehållet! Stor kram och hoppas du känner dig bättre!

  SvaraRadera