söndag 14 juli 2013

Vad vet du om månljuset Förrän du blivit sönderslagen under det Och vad vet du om gryningen Förrän du mött varje morgon Med sömnlösa ögon (Brännö Serenad)

6 kommentarer:

 1. hej vännen! fina du! jag ser bara dina ögon här! de ser så sorgsna ut! ska sätta mig att skriva mail till dig i detta nu. oändligt vackra bilder ..

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Tack Lycke! Och tack för ditt fina mail. Ja, det där med mina ögon har jag fått höra förr :) kanske det är dess form och jag ser nog ofta sorgsen ut fast jag inte är det. Bara är så.

  Kram vännen

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra bilder och stämningar. Serenadtiteln i sig, du och din dotter och den skymtande mannen, hustaken och himlen. Verkar vara en ljuvlig plats det där Brännö. Hoppas du har en fin sommar. Ps. Häromdagen lyssnade jag på dokumentärfilmaren Malik som sommarpratade. Musiken fick mig att tänka på den här fina bloggen och dina titlar. :) Allt gott!
  /Christel

  SvaraRadera
 4. Vilken komplimang, varmt tack! Fick lov att gå in och lyssna på Maliks sommarprat. Jag förstår vad du menar och det är så fint att du förstår vad jag är ute efter. Och det gör mig så glad!

  Ja, Brännö har en speciell plats i mitt hjärta. Kanske bor där permanent en dag, vem vet :)

  Hoppas du haft en fin sommar själv, Christel.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Du ä så vacker! Nu måste jag också lyssna på det sommarpratet. Serenadtiteln här högg mig rakt i hjärtat, och tack för vackra foton :) Kram

  SvaraRadera
 6. tack, det värmer. Och gör mig glad! KRAM

  SvaraRadera