onsdag 15 maj 2013

Försöker säga något alldeles för stort Vi kommer aldrig vara nya igen Men aldrig bli gamla heller


4 kommentarer:

 1. hej finaste! här så mycket. både inuti och utanpå. förändringar, men till det bättre blir det alltid på något sätt. tänker lite sorg i det att aldrig bli nya igen. jag kan känna ny ibland, men då är han på en annan planet :) men däremot allt man går igenom. hur nya plan och dimensioner. saker som fördjupas i vissa aspekter. den stora kärleken i att leva i tillit med varann..ser gungstolen vi gungar när vi är gamla. hur mycket vet vi inte då. att stanna har aldrig varit min grej. att förändras tillsammans är fint. och hur hela tiden nya dörrar finns om man vill se dem. oj så rörigt och kanske oförståeligt (ler) men du inspirerar alltid..

  kramar en fredag, Lycke

  SvaraRadera
 2. jo, jag förstår precis och känner igen mig så mycket. Att stanna har aldrig varit min grej heller. Det är mycket här med, just nu. Mest inuti. Och du, det är du som inspirerar..tycker så mycket om hur du tolkar mina rubriker och svävar ut!

  stor varm kram

  SvaraRadera
 3. Hej1
  Tänkte slänga iväg en förfrågan och höra vilken tapet du använt på bilderna längst ner. William morris pimpernell :) Men i vilken färgkod?
  Skulle själv vilja tapetsera insidan av vår garderob i denna vackra tapet men har så svårt att se vilken som är vilken på tapetprover på nätet.. Är det Pimpernel Brick/Olive eller Pimpernel Bullrush/Russet? :) tack för svar.

  SvaraRadera
 4. Hej Anne,
  Det är pimpernel bullrush/russet. Lycka till med tapetseringen!

  SvaraRadera