onsdag 7 november 2012

Some people work very hard, But still they never get it right. Well I'm beginning to see the light.

5 kommentarer:

 1. jaa där! jag tycker så mycket om orden du hittar..
  jag ser ljusen också, ibland emellanåt. idag har jag mest varit sne..! och tapeten. jo, jag tycker mycket om den. funderar bara fortfarande hur sjutton man ska sällskapa med den. tavlor, möbler annat..en stor stor fråga (ler)

  kramar om i snömörkret, Lycke

  SvaraRadera
 2. önskar dig en finfin helg..
  kramar genom rymden, Lycke

  SvaraRadera
 3. Tack detsamma fina Lycke. Jag kanske ska göra ett inlägg om vad vi kombinerat våra tapeter med för tavlor och annat...för lite inspiration ;)

  Ta hand om dig och de dina. Kram<3

  SvaraRadera
 4. Jaa! det vore jätteintressant med ett inlägg om det :) jag tänker och planerar för fullt nu. lilla sovrummet blir klart först och det är där jag tänker pimpernell. och brädväggen som delar av funderar jag som vit men jag är inte säker. blått stod sig fint mot den också tycker jag, eller att ta upp nåt av det gröna. och så kikar jag på tradera efter lämpliga tavlor..så himla roligt att fundera på sådant..**

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 5. Ja, visst är det roligt att fundera på sådant! Tror det kommer bli jättefint med pimpernel. Är alltid skönt med vitt men tänker att det kanske kan vara fint att ta upp någon av de gröna färgerna i tapeten...grön som går mot blått kanske.

  Ha en fin dag <3

  SvaraRadera