tisdag 8 januari 2013

Because it's a bittersweet symphony, this life
3 kommentarer:

 1. Visst är det! en bitterljuv..ofta...!
  Vi har legat i magsjuka hela familjen. ett jobbigt mörkt hål att gräva sig upp från :) men idag känns det som om alla människor är ganska vackra!
  Tycker så mycket om här som vanligt. tycker om den där lampan. är det en fönsterlampa? har letat liknande till vårat hallfönster. törs man fråga igen var du hittade den?
  tror vi har bestämt oss för vard.rumstapeterna - att det blir den där jag visade i förra inlägget, med lite ljusare löv..är också en Morris. fast det är ju inte omöjligt att vi ändrar oss igen.. såklart ( ler)
  hoppas du har det fint

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Fint! Alltihopa som vanligt, lampan är hur tjusig som helst och visst läste jag att du fyller år? Stort Gtrattis, hoppas din dag blir mjuk och skimrande. Kram

  SvaraRadera
 3. Lycke, fy för magsjuka. Stackars er! Jag bävar för den..vi åker på den varje vinter! Hoppas ni har kryat på er nu.
  Fönsterlampan finns på Artilleriet (även på deras webshop). Crystal Bulb från Lee Broom heter den. Fick den i födelsedagspresent av min man och det är nog den finaste lampan jag har sett! Tillverkad i kristall och från England, bara det!
  Den Morristapeten ni bestämt er för är så fin och jag tror det kommer bli hur fint som helst i ert vardagsrum! Det är lätt att man ångrar sig när det finns så många fantastiska tapeter från Morris att välja bland...
  Ta hand om er och kram igen

  Kristin, tack så väldigt mycket! Gör mig så glad. Stor kram tillbalka

  SvaraRadera